Σμυρναίικος Καφές της οικογένειας Δρακούλη

O παππούς Ιάκωβος Δρακούλης έφερε από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας την αγάπη του για την ποιότητα, την καινοτομία και την γνώση του καλού καφέ. Από το 1925 η οικογένεια Δρακούλη εξελίσσει τις παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας ποιοτικού καφέ, δημιουργώντας εκλεκτά χαρμάνια με αυθεντικότητα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική γεύση και το πλούσιο άρωμα τους.

Ο Σμυρναίικος Καφές, της οικογένειας Δρακούλη είναι ένας ελληνικού τύπου καφές που κατατάσσεται στην κατηγορία Gourmet. Πρόκειται για ένα προϊόν – απόσταγμα εμπειρίας και παράδοσης 3 γενεών. Το όνομα του προϊόντος οφείλεται στην καταγωγή του παππού μας Ιάκωβου Δρακούλη, την Σμύρνη, που πριν από σχεδόν 100 χρόνια πρώτο-ασχολήθηκε και αγάπησε τον καλό καφέ. Ο Σμυρναίικος είναι ένα χαρμάνι από 7 εξαιρετικές ποικιλίες Arabica. Χαρακτηρίζεται για το σύνθετο άρωμα, τη μοναδική γεύση, την έντονη προσωπικότητα… καφές για τους “ψαγμένους”.

Ο Σμυρναίικος καφές εκτός από εξαιρετικό προϊόν γαστρονομίας, διακρίνεται επίσης για την πρωτοποριακή συσκευασία του. [Ermis Gold Award 2008].

Σημεία πώλησης: AB Βασιλόπουλος, Κωσταρέλος, Πανδαισία, Degustation, Αφοί Βασιλόπουλοι Delicatessen, Το Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής, Ηπειρώτισσα, Not Just Greek Salad, Select Salmon House, Box Gourmet, Το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα.

e-shop: www.tusso.eu/shop

facebook.com/smyrneikos

www.draculi.gr

τηλ.: 210 5620334

Comments are closed.